Select Page

El dissabte 5 d’agost tindrà lloc a Altea la segona edició de “La Copeta”. El torneig 3×3 mixt de Bàsket que serà transmès en valencià a Twitch pel canal LLetiVi22 i se celebrarà al Palau dels Esports. Així ho ha fet conèixer l’edil d’Esports, Sara Soler.

A la presentació, l’edil ha estat acompanyada per dos dels coorganitzadors de la iniciativa Sergio Gómez i Aitor Muñoz Hortelano.

“La idea va sorgir de la necessitat de tornejos a la zona. Hi ha campus, però si ets més gran no trobes cap tipus d’esdeveniment per jugar i llavors vam tenir la idea d’organitzar al costat de l’Ajuntament i al costat del Bàsquet Altea un torneig on puga jugar tothom i s’ho passe bé”, ha explicat Gómez.

A la primera edició van ser 15 els equips participants i per a la present s’espera molta més afluència, ja que han sigut diversos els interessats de fora de la Comunitat Valenciana els que s’han posat en contacte amb l’organització per participar-hi i han confirmat la seua presència.

Com a creador de contingut a les xarxes i organitzador de “La Copeta”, Aitor Muñoz ha recordat que “l’any passat va ser tot un èxit; ens va agradar molt i este any, atesa la insistència de la gent d’Altea i participants, hem decidit tornar a fer-ho i més en gran, millorant l’experiència tant de forma presencial com digital a través de Twitch amb una retransmissió digna de televisió gràcies al material que té l´Ajuntament i que tornarà a ser l´esdeveniment més gran de Twitch en valencià”.

Es tracta d’un torneig gratuït en què tothom hi pot participar i passar-s’ho bé; han apuntat des de l’organització.

Les inscripcions o més informació al compte d’Instagram @lacopeta_basquet3x3.

Com a responsable de la regidoria d’Esports, Sara Soler ha animat a la participació. “Estic segura que serà un èxit i des de la regidoria dʻEsports donem suport este tipus dʻesdeveniments perquè seguisquen  celebrant-se durant molt de temps”. Ha conclòs la responsable municipal d’Esports.

Pin It on Pinterest